top of page

Noordi LUNO za vse dogodivščine

Noordi LUNO je voziček, ki ga odlikuje premišljena oblika z varno nosilko in kompaktnim ohišjem.


LUNO je odličen "pripomoček" za sodobne starše, ki kar sije od lepote, hkrati pa bo mirno in nepogrešljivo opazoval in spremljal življenje vašega malega junaka, prav tako kot luna, ki mu vsak dan pomežikne z neba. Vsakič ko boste na poti bo vašemu otroku omogočil miren in udoben počitek in uživanje v nepozabnih doživetjih.


Podjetje Noordi se pri ustvarjanju izdelkov za otroke vedno osredotoča na otrokovo varnost in udobje.


Otroški voziček LUNO je v celoti izdelan iz materiala ARCEL. Zato je nosilka varna, prostorna, lahka in termoregulatorna. Tkanine so vodoodporne, deli otroškega vozička pa so prevlečeni z eko usnjem.


Varnost

Inženirji pri Noordiju že leta izvajajo teste in najrazličnejše eksperimente, s katerimi poskušajo ustvariti najvarnejši otroški voziček. Po večletnih raziskavah so izbrali material Arcel, ki ga odlikuje izjemna trdnost, elastičnost in vzdržljivost.


Otroški voziček LUNO je izdelan iz enega kosa, zato visoki robovi vozička ščitijo otroka z vseh strani. Otroček je lahko v njej miren in uživa na prvih pustolovščinah.


Ohišje

Pri razvoju so se osredotočili predvsem na vzdržljivost, kompaktnost in preprostost. Okvir je možno zložiti tudi s sedežno enoto, kar vam olajša delo.

Vključuje tudi vzmetenje, ki blaži udarce in odlično absorbira neravnine na pločniku omogoča, da se otrok v vozičku počuti udobno.


Nosilka

Edinstveni del vozička LUNO je termoregulacijska nosilka. Arcell je material iz posebne kombinacije polietilenskih materialov, ki zagotavlja lahkotnost in togost.

Toplotna odpornost te nosilke je celo 111-krat večja od tiste v standardni plastični nosilki, kar otroku zagotavlja udobje v hladnem in vročem vremenu.

Nosilka Noordi Luno je enostavna, saj: preprečuje vstop mraza, vetra ali toplotnih tokov, zato dojenčka ne zebe oz. se ne pregreje.


Nova nosilka pa ima tudi posebno lastnost in sicer preprečuje nastanek rose. Zaradi spreminjajoče temperature lahko pride do rosenja, ki se lahko tvori tudi znotraj nosilke, ko je voziček na vroč dan na prostem in nato v hladnem domu. Kopičenje vlage lahko povzroči nastanek plesni, ki je še posebej škodljiva za zdravje ljudi.


Prostoren in lahek

Voziček Noordi Luno je bil zasnovan tako, da je čim lažji, udoben in prostoren za otroka. Voziček odlikujejo notranje mere: dolžina 86cm, širina 37cm in višina 60cm. Tako se otrok tudi oblečen ali prekrit z deko ne bo počutil utesnjenega in se bo lahko svobodno gibal. Ne glede na izjemno prostorno nosilko le-ta tehta nekaj več kot 3kg, kar staršem omogoča udobje med prevozom.


Voziček je na voljo v petih možnih kombinacijah: črna, temno modra, gozdno zelena, sivo-modra in svetlo siva.


Še nekaj več informacij pa dobite v naši spletni trgovinici: tukaj.62 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page