top of page

[NOVO] Flare: PAMETNA KRESNIČKA

Otroci imajo svet pred seboj. Po šoli raziskujejo okoliške ulice, zaidejo k sosedu, gredo do prijatelja ali se odločijo čistiti potok.

Ker živijo v trenutku nam lahko hitro pozabijo sporočiti, kje so se zadržali. S pametno kresničko je otrok zaradi odsevnika bolj varen, hkrati pa imate starši vpogled v lokacijo kresničke, kadar bi to potrebovali. Ne bo vas več skrbelo, kje se vaš otrok potepa, kje se je zadržal,..


Pametna kresnička je kombinacija naprednega GPS/Wi-Fi/Bluetooth sledilnika in odsevnika za varnost otrok na poti v šolo. Pametna kresnička ima vgrajeno SIM kartico operaterja A1.

ODSEVNIK ZA VEČJO VIDNOST

Kresnička se preko priložene vrvice vpne na torbo ali jakno, na ta način se vidi tako s sprednje, kot iz zadnje strani. Tako je omogočena največja vidnost v prometu.


KAKO UPORABLJATI KRESNIČKO?

Otroci lahko s pritiskom na gumb na pametni kresnički staršem pošljejo sporočilo: »poberi me« ali »sos«.

Kresnička večino časa »spi«, tako da jo je najprej potrebno zbuditi tako, da držimo gumb 5 sekund. Nato ga pritisnemo dvakrat, da pošljemo sporočilo »poberi me« in petkrat, da pošljemo sporočilo »sos«.

- Če aktiviramo »poberi me« starš prejme na telefon sporočilo in natančno lokacijo, ko jo kresnička pridobi.

- Če aktiviramo »sos« starš prejme glasno obvestilo, ki preglasi tudi tihe nastavitve telefona. Tako boste takoj videli sporočilo, če je otrok v stiski.

KAJ OMOGOČA MOBILNA APLIKACIJA YOURFLARE?

Starši dostopate do podatkov kresničke preko mobilne aplikacije YourFlare. To je brezplačna aplikacija, ki jo lahko naložite tako na Androidih kot na iOS napravah.

Preko aplikacije lahko starš lahko spremlja tudi več kresničk sočasno ter deli napravo med več skrbniki (npr. mati, oče, starši starši,…).

Starši imate:

- Vpogled v trenutno lokacijo otroka

- Neomejeno število varnih con (tj. šola, dom, stari starši,…)

- Vključeno prejemanje obvestil, ko otrok vstopi ali izstopi varno cono

- Vpogled v zgodovino lokacij


Ob nakupu prejmete tri-mesečni zakup uporabe paketa za vgrajeno SIM kartico.

Za nadaljevanje je potrebno podaljšati paket, ki ga lahko preko A1 podaljšate ceneje.

Podaljšanje za 1 mesec = 3,64 €, za tri mesece = 9,56 €, za šest mesecev = 17,54 €, za eno leto pa 31,64 €.


V mesecu oktobru smo za vas pripravili tudi posebno akcijo - 10% popust na kresničko s kodo: KRESNICKA10.78 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page